Bonki ville knipa igen sina ögon. Hårdare än hon någonsin gjort tidigare. Det rungande ljudet av grenar som går av och ekot av släpandes ben tvingar henne att blicka uppåt mot de enorma formerna som svävar ovanför henne. Den lilla blå mannen som heter Muffin och lejonet Raga med den trasiga manen sa att hon inte skulle vara där. Men hon visste inte ens var ”där” var någonstans. Hon ville ju bara ta en tupplur i sin mormors favorit fåtölj. Hur hade hon hamnat den här konstiga skogen? Följ Bonki på hennes resa genom Evighetsskogen.

Lyssna här!

Recensioner

Min 6 åriga dotter Liv lyssnade precis på Bonki's äventyr och älskade den! Hon är vanligtvis väldigt petig när det kommer till sagor, men hon skyndade sig igenom kapitlen för att sedan omedelbart återberätta sagan för hela familjen. Mysteriet var hennes favorit och när jag frågade om hon ville lyssna igen fick jag en stor kram!

Liv & Jenny

Herre gud vad den är bra! Cornelis och jag har Bonki's äventyr på högtalare hemma. Det var precis vad vi behövde de här mörka månaderna. Vi är "hooked"! Vi har lyssnat på många ljudböcker/podcasts men den här är fantastisk!

Cornelis & Pato

Sagan känns som Murakami för barn. En flytande verkligehet.

Olivia

Jag och mina 3 barn Bianca, Charlie och Gustaf, avslutade precis kapitel 7 och barnen bara älskar sagan! Att lyssna ihop har blivit vår "mysiga stund". Sagan tar upp många viktiga ämnen och känslor.

Therese

Jag blev berörd till tårar och fick gåshud. Sagan tog mig tillbaka till min barndom.

Johanna

Med Raga och Muffin som vägvisare så påbörjar Bonki en resa längs vilken hon kommer att uppleva vänskap, rädsla, sorg och förhoppningsvis tillslut även finna en väg hem

BÖRJA LYSSNA